01-Slides-forevents-ENG
04-Slides-forevents-ENG
02-Slides-forevents-ENG
03-Slides-forevents-ENG

ForEvents experiences

Estigues tranquil, explica’ns què vols i nosaltres ho farem possible.


Càtering

Disseny i organització d’esdeveniments de caràcter corporatiu per a presentacions de productes, fidelització de clients, festes empresarials, etc.

Més informació

Consultoria

Assessorament tècnic i pràctic en les àrees productives i de servei de negocis d’hostaleria, que s’adapta a les característiques de cada client i del tipus de negoci.

Més informació

Formació

Docent de tallers i cursos de cuina personalitzats, formació de protocol i menjador, així com cursos especialitzats de gestió i administració en hostaleria.

Més informació25520
racions cuinades
24
gastro-esdeveniments
5640
comensals
13500
cafès servits

formació – cÀtering – consultoria

Les coses importants
es cuinen al voltant d’una taula

Una llarga trajectòria en el sector de l’hostaleria, es tradueix en l’adquisició d’un gran volum de coneixement
que es condensa en els temaris dels cursos i tallers, les eines i els recursos necessaris per millorar el rendiment de la teva empresa
i el disseny i l’organització de gastro-esdeveniments especials.


Projectes forEventsLa Cuina del Francolí
La Cuina del Francolí
19 Aug 2016
Fira de Sant Martí
Fira de Sant Martí
19 Aug 2016
Mescla
Mescla
19 Aug 2016

Els clients opinen:

 • Excel·lent empresa i el millor servei de càtering de la zona. Vàrem celebrar la inauguració de la nova seu de l’Ajuntament i va ser un èxit de convocatòria i de servei. Ens vàrem avançar als horaris previstos i forEvents va reaccionar molt ràpidament.

  Pere Mas Puig
  Tècnic de promoció econòmica
 • Vaig apostar per forEvents per organitzar el meu casament amb l’Adrià. L’Albert em va preguntar: quin somni tens? Com vols viure el dia del teu casament? Reconec que em va sorprendre i li vaig explicar com m’imaginava el dia més important de la meva vida. ForEvents va millorar el que m’havia imaginat. Gràcies per tot.

  Aina Roig
  Sobre el meu casament
 • L’Albert em va ajudar a despertar la meva empresa. Ell i l’Amadeu em van fer veure com calia actuar, em van ajudar a prendre decisions encertades i ara puc dir que estic orgullós del meu negoci. Seguim col·laborant.

  Lluís Gimbernau
  Restaurador