SERVEIS ADDICIONALS

ForEvents pot cobrir tots els aspectes relacionats amb el vostre esdeveniment amb el nostre servei d’event planner i també pot enriquir la vostra celebració amb complements varis.

Event planner

El servei d’event planner pot incloure des de la concepció de l’esdeveniment fins a la seva execució. Pot abastar el disseny, el guionatge, la planificació, la quantificació econòmica, la contractació dels diferents proveïdors i l’execució de l’acte. La nostra experiència professional ens facilita assumir des de les qüestions relacionades amb la imatge i la comunicació de l’acte o l’estètica de la posada en escena fins a les necessitats audiovisuals o multimèdia o els aspectes relacionats amb l’animació, l’espectacle o la música. I tot sempre d’acord amb els objectius del client i posant en primera línia la satisfacció dels convidats o assistents.

Gin Show Tònic

Elaboració i presentació dels Quatre Gintònics de la Festa:
SEAGRAM’S &TÒNICA SCHWEPES DE PEBRE
Twist de llima + Amarg d’angostura + Pebre negra
BULLDOG & BRAND TÒNIC
Regalèssia + Twist de llimona + Ginebrons
SAFRON GIN & NORDISCK
Twist flamejat de taronja + Perfum de cardamom i safrà + Gel de safrà
HENDRICK’S & FEVER THREE
Tires de cogombre + Anís estrellat + Gel amb pètals de rosa

.

Preu: 240,00 €
Els combinats es cobraran a raó de 5 € la copa.
Es realitzarà una primera previsió pactada, que será el mÍnim a facturar.
El servei inclou:
Cóctels tipus Mojito, Sex on the Beach, etc… i Vodka, Rom i Whisky
Personal pel muntatge, servei especialitzat i personalitzat.
Muntatge de la barra.
Material de bar, utillatge, botànics i gels especials
Elements decoratius
Candy Bar
El servei no inclou:
El 10 % d’iva.

Servei de foodtruck

Disposem d’una moderna i elegant foodtruck que podem dur-vos i personalitzar per al vostre acte i des de la que podem servir aperitius o begudes amb la màxima professionalitat i de manera propera i cordial.

Decoració personalitzada

En el nostre equip disposem de professionals de l’arquitectura efímera i les arts plàstiques i visuals que ens permeten garantir que la posada en escena de qualsevol event acomplirà les expectatives que es puguin contemplar.

Contacteu amb nosaltres

Us interessa algun d'aquest serveis?

Qualsevol d'aquests serveis pot implicar un gran nombre de variables i permet nombroses possibilitats. Si ens veniu a veure, us podrem oferir un servei a la mida de les vostres necessitats que segur que us complaurà.