CELEBRACIONS

A forEvents som uns enamorats de la festa, del banquet, de la cuina i de la gastronomia i volem posar la nostra passió al servei de la vostra celebració. Volem ajudar-vos a convertir la vostra comunió o bateig, el vostre aniversari,  les vostres noces d’or… en una experiència inoblidable en un dels nostres espais amics.

Si cerqueu fer de la vostra celebració una festa molt i molt especial us presentem quatre propostes que abasten des del banquet clàssic precedit per una aperitiu que finalitza amb un show cooking de fideuà o rissotto; fins el banquet concebut 100% com un aperitiu a peu dret amb show cooking i buffet de postres. Si us agrada qualsevol de les quatre opcions, poseu-vos en contacte amb nosaltres i dissenyarem una proposta única només per a vosaltres .

MENÚ LÍLIUMS

Banquet clàssic amb aperitiu i show cooking

+ info

MENÚ GERANIS

Aperitiu sense Show Cooking amb 1er i 2on plat a taula

+ info

MENÚ ROSA

Aperitiu amb Show Cooking de rissotto o arròs negre i només un plat a taula

+ info

MENÚ MARGUERIDES

100% Aperitiu amb Show Cooking i buffet de postres

+ info

Els nostres espais

Podem convertir qualsevol espai en l’indret perfecte per la vostra festa i si voleu us proposem una relació dels espais amics on acostumen a treballar per fer realitat la festa de les nostres parelles. I encara us podem acompanyar a d’altres espais. Anem-hi?

+ info

Serveis addicionals

Amb les nostres propostes podeu gaudir dels nostres serveis d’Event planner i de decoració personalitzada. També us proposem els serveis de GinShow Tònic per cloure la vostra festa, el servei de Food Truk per fer la celebració encara més especial, cerimònia civil, ressopó, música, fotògraf…

+ info

I tenim encara molt més per oferir-vos, per adaptar-nos al vostres gustos, inquietuds, necessitats, somnis… i per poder satisfer-vos qualsevol desig.

Contactar

+ info

Volem convertir la vostra celebració en la festa especial que esteu cercant. Ens veiem i en parlem?