NOCES

Estem enamorats de la cuina, l’alegria i la festa i serà un plaer parar-vos la taula en la vostra celebració. Volem ensenyar-vos algunes de les nostres propostes i oferir-vos una primera idea per a festejar el vostre dia, encara que esperem poder-vos conèixer per fer una proposta a la vostra mida.

Menú Orquídea
****

La columna vertebral de la nostra proposta gastronòmica: Aperitiu+Show Cooking+Plats a taula+Decoració bàsica i servei de Wedding Planner. Somies?… forEvents.

+ info

Menú Vernissage
****

La versió forEvents de la celebració en format d’aperitiu: àmplia oferta de Tapetes boges, Córners temàtics, Show Cooking, Bufet dolç, Decoració bàsica i servei de Wedding Planner.

+ info

Els nostres espais
****

Podem convertir qualsevol espai en l’indret perfecte per la vostra festa i si voleu us proposem una relació dels espais amics on acostumen a treballar per fer realitat la festa de les nostres parelles.

+ info

I tenim molt més per oferir-vos, per adaptar-nos al vostres gustos, inquietuds, necessitats, somnis… i per poder satisfer-vos qualsevol desig.

En parlem?

Vols que t'expliquem més?

Pots seguir mirant el nostre web, hem provat de posar tot allò que creiem que et pot interessar. Però si vols parlar amb nosaltres, podem explicar-te molt més perquè treballarem només pensant en tu.