NOCES

Estem enamorats de la cuina, l’alegria i la festa i seria un plaer parar-vos la taula en la vostra celebració. Volem ensenyar-vos algunes de les nostres propostes per disposar d’una primera aproximació per al vostre dia, encara que esperem poder-vos fer una proposta a mida.

Menú Orquídea
****

La columna vertebral de la nostra proposta gastronòmica: Aperitiu+Show Cooking+Plats a taula+Decoració bàsica i servei d’Event planner. Somies?… forEvents

+ info

Menú Vernissage
****

La versió forEvents de la celebració en format d’aperitiu: àmplia oferta de Tapetes boges, Córners temàtics, Show Cooking, Bufet dolç, Decoració bàsica i servei d’Event planer

+ info

100% a mida
****

Tota la nostra proposta gastronòmica a la vostra disposició per dissenyar-vos una proposta totalment personalitzada amb els nostres serveis d’Event planner i de decoració i ambientació.

+ info

Els nostres espais

Podem convertir qualsevol espai en l’indret perfecte per la vostra festa i si voleu us proposem una relació dels espais amics on acostumen a treballar per fer realitat la festa de les nostres parelles. I encara us podem acompanyar a d’altres espais. Anem-hi?

+ info

Serveis addicionals

Amb les nostres propostes podeu gaudir dels nostres serveis d’Event planner i de decoració personalitzada. També us proposem els serveis de GinShow Tònic per cloure la vostra festa, el servei de Food Truk per fer la celebració encara més especial, cerimònia civil, ressopó, música, fotògraf…

+ info

I tenim molt més per oferir-vos, per adaptar-nos al vostres gustos, inquietuds, necessitats, somnis… i per poder satisfer-vos qualsevol desig.

En parlem?

Vols que t'expliquem més?

Pots seguir mirant el nostre web, hem provat de posar tot allò que creiem que et pot interessar. Però si vols parlar amb nosaltres encara podem explicar-te molt més perquè treballarem només pensant en tu.