MENÚ ORQUÍDEA

El Menú Orquídea és el nostre menú model per a un banquet de noces. Esperem que us agradi i us serveixi per començar a pensar en la vostra celebració i us convidem a visitar-nos per dissenyar-vos-en un a la vostra mida.

Aperitiu

Cócktail de Benvinguda & Snacks
***
Les nostres tapetes i bogeries
Piruletes cruixents de gouda al pesto amb encenalls de pernil.
Cràcker de foie fissel amb melmelada de taronja amarga i sal volcànica.
Jardinera d’escalivada amb anxoves i ceba cruixent.
Canapè cruixent de bacallà amb olivada i oli de romaní.
Mos de salmó marinat amb melmelada de tomàquet i núvol de germinats.
****
Croquetes de sípia amb la seva tinta i aire d’all i oli.
Canaló de natxos amb pollastre, xipotle i guacamole.
Twester de llagostins amb romesco.

Corner Català
Pissarres d’assortit de formatges: gouda al pesto, emmental, parmesà, manxec i formatge blau.
Pissarres d’assortit d’embotits: fuet, botifarra blanca i negra, pernil ibèric.
Lingots de truita de patata.
Pa amb tomàquet.
 
Corner BBQ
Broquetes de llonganissa amb xampinyons i cirerols.
Broquetes de vedella amb verdura i chimichurry.
Broquetes de pollastre yakitori.
 
Mare Nostrum & Show cooking
Risotto de bolets i espàrrecs de marge amb cirerols i parmesà.
o Fideuà marinera a l’estil forEvents.
o Arròs negre amb sípia i all i oli.

Bar
Vins Blanc i Negre Tempus Fugit de Nulles.
Cava Brut Nature Adernats de Nulles.
Vermout blanc I negre.
Tirador de cervesa Moritz.
Refrescos.

Menú

Entrants
Sopa freda de meló al cava amb menta fresca & encenalls de pernil.
Carpaccio de pinya i fantasia d’amanida amb tres pernils.
Gaspatxo de maduixots i síndria.
Tàrtar de dos salmons amb alvocat, pipeta de soja i esferificació de gintònic.
Niu cruixent & llagostins marinats, mezclum, fruita de temporada, cirerols i vinagreta de favetes.
Canelons de bolets amb tòfona i galeta de gouda al pesto.
Canelons de llamàntol, beixamel marinera i galeta de parmesà.

Principals
Carn
Melós de vedella confitada i rostida a l’aroma de canyella amb tian de patata amb bolets.
Cuixa de xai cuinada a baixa temperatura amb broqueta de verdures i oli d’herbes.
Farcell de confit d’ànec amb poma i pera confitades i salsa de fruits vermells.
Placa de xai amb parmentier de pastanaga & salsa de vermut amb broqueta de verdures.
Placa de vedella amb reducció de Pedro Ximenez i tian de patata i bolets.
Peix
Romesquet de lluç, musclos, cloïsses i llagostins.
Bacallà amb all i oli de mel, parmentier de carabassa i patates amb romaní.
Salmó a l’estragó amb llagostins.

Postre
Pastís de Noces personalitzat.
 
Celler
Vi Blanc i Negre Tempus Fugit de Nulles.
Cava Brut Nature Adernats de Nulles.
Aigües minerals.
Cafè.
 
Menú Infantil
Aperitiu.
Canelons casolans gratinats o Macarrons bolonyesa.
Escalopa de pollastre amb patates fregides.
Gelat o pastís.
Begudes i refrescos.

Menú Staff
Pels professionals externs que donen servei i cobertura a la vostra festa, habilitem una taula a l’espai on esdevé l’acte on els hi servim el menú i els atenem.

Altres serveis

Cerimònia civil: 550€
El servei contempla la concepció, el mobiliari, la decoració, el guió, la preparació i el seguiment de l’acte amb una posada en escena forEvents.
En el cas de requerir-se posades en escena o performances extraordinàries, aquestes especificitats poden afectar el preu del servei.
Si fos necessari el servei de mestre de cerimònia, forEvents pot realitzar-lo de manera gratuïta.

Wedding Welcome: 1,50 €/Comensal adult
Aquest servei s’ofereix a l’arribada dels convidats abans de la celebració de la Cerimònia Civil.
Inclou cubells amb quintos, dispensadors amb aigües perfumades, decoració i muntatge.

Gin Show Tònic (Barra lliure): 3h incloses al pressupost
Elaboració i presentació amb 5 ginebres Premium.
Espai de bar, amb les ginebres Premiums, les tòniques i els Botànics.
Còctels clàssics: Mojito, Sex on the beach, etc….
Vodka, Rom, Whisky blended i Whisky de Malta.
Licoreria, Patxaran, Bayleys, licor d’arròs, licors de fruites, Licor 43, Jaggermaster…
El servei inclou:
Personal pel muntatge, servei especialitzat i personalitzat.
Muntatge de la barra.
Material de bar, utillatge, botànics i gels especials
Llaminadures durant el servei.
El servei no inclou:
El 10 % d’iva.
Hora extra: 200€
Consumicions 5,5 €/copa

Ressopó: 4,75€/comensal adult
Aquest servei s’ofereix a les dues hores d’inici de la Barra Lliure
Bàsic: Coques dolces i salades i buffet de Donuts
Altres serveis de Ressopó:
Crispy Party: 120,00 € Durada: 70 minuts
Show cooking Núvols de sucre: 120,00 €  Durada: 70 minuts

Racons temàtics: 75€ (disseny i realització)
ForEvents posa a la vostra disposició l’experiència i la imaginació per a vestir, guarnir i decorar els entorns de la finca amb racons màgics, chill-out, photocall, racó dels barrets, de les xancles i tot allò que imagineu.

Servei de Food Truk: 350€
ForEvents posa a la vostra disposició la nostra Food Truck, totalment equipada per donar un toc diferent a la festa, pot donar cobertura a diferents moments de l’event.
-Wedding Welcome, un Corner amb Show cooking,
-Servei de bar, Servei de Barra Lliure i/o Ressopó
El preu cobreix el trasllat i plantada de la Food Truck. El producte i/o serveis que s’atenguin a l’interior es contracten a banda.

Plà B : Haimes i carpes (aprox. de 2.000,00 € a 3.500,00 €)
ForEvents valorarà amb el client la necessitat de cercar una alternativa en el cas que la finca no garanteixi poder realitzar el servei si les condicions climàtiques no són favorables.
Posem a la vostra disposició el servei de Muntatge de Haima o Carpa.
Aquest servei es pot contractar dins la mateixa setmana de l’event, la data límit és de quatre dies abans del servei.
El preu varia en funció de les mides, l’accessibilitat  i la distància en Kilòmetres des de la finca fins el punt de sortida dels nostres proveïdors.
ForEvents no comissiona aquest servei, pel que el client es fa càrrec de totes les despeses que pugui ocasionar la instal·lació, muntatge i desmuntatge de la Haima o Carpa.

Servei de Wedding Planner
ForEvents té com a model de gestió de les nostres parelles l’empatia.
El nostre material mes valuós per a poder gestionar els nostres projectes de Noces és la gestió emocional i el coneixement dels desitjos de les nostres parelles.
Escoltar, assessorar, plantejar solucions i idees, i debatre per arribar a fer possibles les vostres idees i somnis.
Per aquest motiu cuidem i mimem cada detall, atenent qualsevol necessitat que ens pugueu plantejar. No només allò relacionat amb el servei, muntatge, decoració i gastronomia, sinó també en el que fa referència la gestió de tot el relacionat amb el dia de l’event: les invitacions, la gestió dels convidats, els professionals músics, fotògrafs, videògrafs entre d’altres, que sense cap compromís ni comissió, recomanem atenent al que millor s’ajusta al vostre perfil humà i emocional…
Acompanyar-vos en el timming del dia, des de que us lleveu fins a la gestió de la fi de festa, perruqueres, acompanyament en la gestió de la cerimònia i els seus implicats, gestió dels detalls per als convidats, gestió de les moments de la festa…, aportant idees i encaixant-les en la vostra manera de ser i de viure.
En definitiva, el control es l’èxit, i l’empatia, l’experiència i l’ofici són els mitjans per fer que el vostre dia sigui màgic i especial. Nosaltres ens comprometem a estar al vostre costat per aconseguir que el vostre dia estigueu tranquils i relaxats, per poder-lo viure intensament i amb plenitud, sabent que nosaltres ens ocuparem de tot amb respecte, rigor, empatia i proximitat, per resoldre qualsevol circumstància i fer que tot flueixi amb la millor energia.
Esperem ser mereixedors de la vostra confiança i complicitat per atendre-us amb passió, ofici, experiència i professionalitat.

Preu i condicions

Menú Orquídia (inclou 3h de Barra Lliure)
Preu: 118,00 €
Menú Infantil
Preu: 37,50 €
Menú Staff
Preu: 45,00 €

Entre 50/60 comensals: supl. de 250€
Entre 40/50 comensals: supl. de 400€
Entre 30/40 comensals: supl. de 600€

El total de comensals es confirmarà cinc dies abans de la celebració i serà el mínim a facturar.
El banquet es confirmarà mitjançant paga i senyal de 500,00 € (10% IVA inclòs), la resta serà abonada seguint els termes indicats al contracte de serveis.
Els preus de les finques els assenyalen els respectius propietaris. ForEvents no aplica cap comissió per a la contractació d’aquest servei. En el cas que la finca apliqués algun suplement o cost addicional, posterior a la contractació, ForEvents sumarà el cost a la Factura Final.
Si la finca és privada o l’aporta el client, ForEvents ha de realitzar una visita tècnica a l’espai per a valorar les necessitats bàsiques necessàries pel desenvolupament del servei:
– Potència elèctrica.
– Presa d’aigua.
– Accessibilitat per a la gestió logística, descàrrega de mobiliari,
muntatge, recollida i desmuntatge.
Aquestes necessitats poden ocasionar alguna despesa addicional, que es valorarà amb el client i s’afegirà a la factura de servei on es detallaran aquests imports.
 
El pressupost inclou:
Una prova de menú gratuïta per a 2 persones, els altres comensals pagaran un import de 75,00 €.que s’abonaran el dia de la prova.
-Mobiliari i decoració bàsica per al desenvolupament de l’acte.
-Buffets decorats.
-Utillatge de servei: coberteria, cristalleria i vaixella.
-Seating plan i sitting bàsics.
-Minuta: disseny i impressió.
-Disseny, preparació i realització de l’àpat.
-Servei necessari pel desenvolupament del servei:
-Equip de cambrers i Maître.
-Equip de cuina i Cheff.
-Equipament i utillatge de cuina necessaris pel servei.
-Neteja i desbrossament de cuina.
-Assegurança de R.C.
-Servei de Wedding Planner.

El pressupost no inclou:
-El 10% d’iva.
-Cerimònia Civil.
-Wedding Welcome.
-Barra Lliure.
-Ressopó..
-Disseny i realització de racons temàtics.
-Food Truck.
-Equipaments que puguin ser necessaris per a la realització l’acte: carpes, haima, generador, policlins…

Contacta amb nosaltres

Vols més informació?

Si us poseu en contacte amb nosaltres, podem començar a parlar de tot allò que heu estat pensant, el què heu imaginat, el què us agradaria, el què voldríeu i, naturalment, sense cap compromís.