MENÚ ORQUÍDEA

El Menú Orquídea és el nostre menú model per a un banquet. Esperem que us agradi i que us serveixi per començar a pensar en la vostra celebració i us convidem a visitar-nos per dissenyar-vos el vostre menú a mida.

Wedding welcome

Les nostres tapetes i bogeries
Piruletes cruixents de gouda al pesto amb encenalls de pernil
Cràcker de foie fissel amb melmelada de taronja amarga i sal volcànica
Jardinera d’escalivada amb anxoves i ceba cruixent
Canapè cruixent de bacallà amb olivada i oli de romaní
Mos de salmó marinat amb melmelada de tomàquet i ceba cruixent
****
Croquetes casolanes
Cullera de pop a la gallega amb trinxat de col i patata i pebre vermell
Xipirons a l’andalusa amb llimes
World Cheesse
Assortit de formatges del món:
Cinc varietats: gouda al pesto, emmental, parmesà, manxec i formatge blau.
+ Melmelades + Fruits secs + Fruites vermelles, raïm i cirerols + Snacks
Ibèric Corner
Pernil de Recebo  al Tall amb pa de coca sucat amb tomàquets de penjar
Mare Nostrum & Show coocking
Risotto de bolets i espàrrecs de marge amb cirerols i parmesà
o Fideuà marinera a l’estil forEvents
o Arròs negre amb sípia i all i oli
Bar
Vins blanc i negre DO Tarragona
Cava Brut Nature
Vermout blanc I negre
Tirador de cervesa Moritz
Refrescos

Menú

Entrants Freds
Niu cruixent amb llagostins marinats, bouquet d’enciams, fruita de temporada, cirerols i vinagreta de favetes
Sopa freda de meló amb menta fresca & encenalls de pernil
Carpaccio de pinya i fantasia d’amanida amb tres pernils
Gaspatxo de maduixots i síndria amb núvol cruixent
Entrants Calents
Coulant de foie, formatge i ànec, crema suau de formatges & bouquet d’escarola frisé
Canelons de bolets amb tòfona i galeta de gouda al pesto
Canelons de peix amb beixamel marinera
Amanida tèbia de llamàntol amb oli de pinyons i els seus contrastos.  (supl. 7,80 €)
Principals Carn
Melós de vedella confitada i rostida a l’aroma de canyella amb tian de patata amb bolets
Cuixa de xai cuinada a baixa temperatura amb parmentier d’hummus i broqueta de verdures amb oli d’herbes
Farcell de confit d’ànec amb poma i pera confitades i salsa de fruits vermells
Principals  Peix
Romesquet de lluç, musclos, cloïsses i llagostins
Bacallà amb all i oli de mel, parmentier de carabassa i patates amb romaní
Tataki de tonyina amb wasaby&soja i farcell d’espàrrecs de marge amb bacó (supl. 3€)
Postres
Pastís de noces forEvents personalitzat.
Celler
Vins El Terrat (blanc) i Nit de Lluna (negre) del Celler Mas Vicenç de la DO Tarragona
Cava Vives Ambrós Brut Nature
Aigües minerals
Cafè
Menú Infantil
Aperitiu
Canelons casolans gratinats
Escalopa de pollastre o vedella amb patates fregides
Gelat o pastís
Begudes i refrescos

Preu i condicions

Menú Orquídia
Preu : 85,5 €
Menú Infantil
Preu: 33,50 €

Cerimònia civil: 300€
El servei contempla la concepció, el guió, la preparació i el seguiment de l’acte amb una posada en escena forEvents. En el cas de requerir-se posades en escena o performances extraordinàries, aquestes especificitats poden afectar el preu del servei.

Barra Lliure: 280€
El servei inclou:
Cóctels tipus Mojito, Sex on the Beach, etc… i Vodka, Rom i Whisky
Personal pel muntatge, servei especialitzat i personalitzat.
Muntatge de la barra.
Material de bar, utillatge, botànics i gels especials
Elements decoratius
Candy Bar
El servei no inclou:
El 10 % d’iva.
Copa: 5,50€
Es realitzarà una primera previsió pactada, que será el mÍnim a facturar.

Photo Call: 50€
Muntatge i desmuntatge amb material propi de forEvents. En el cas de requerir-se d’altres elements, aquests poden afectar el preu del servei.

Il·luminació i guirnaldes: 120€ 
El servei inclou el material, muntatge i desmuntatge.

Ressopó: 3,80€/persona
Aquest és un preu orientatiu i caldrà valorar-lo en funció del servei requerit en cada cas.

Servei de Food Truk: 350€ (preu supeditat a quilometratge)
+ Bocateria Street Food

*************

Condicions bàsiques
El total de comensals es confirmarà 72 hores abans de la celebració del grup i serà el mínim a facturar.
El banquet es confirmarà mitjançant paga i senyal, la resta serà abonada seguint els termes indicats al contracte de serveis.

El pressupost inclou:
Mobiliari i atrezzo exclusius per al desenvolupament de l’acte.
Bufets decorats.
Utillatge de servei, coberteria, cristalleria i vaixella.
Mantelleria blanca amb tovalló (color).
SETTING: Per determinar.
MINUTA: disseny i impressió.
Disseny, preparació i realització de l’àpat.
Trasllat i recollida.
Servei necessari pel desenvolupament del servei:
– Equip de cambrers i Maître
– Equip de cuina i Cheff
Equipament i utillatge de cuina necessaris pel servei.
Neteja i desbrossament de cuina.

ForEvents inclou el servei  d’event planner, que contempla el traveling, creació i seguiment del timming per a la creació del guió del dia, suport en el setting i en tot el relacionat amb el bon desenvolupament de l’acte.

El pressupost no inclou:
El 10% d’iva.
Els elements decoratius que calgui dissenyar i produir específicament per a l’acte.

Contacta amb nosaltres

Vols més informació?

Si us poseu en contacte amb nosaltres, podem començar a parlar de tot allò que heu estat pensant, el què heu imaginat, el què us agradaria, el què voldríeu i, naturalment, sense cap compromís.