MENÚ LÍLIUMS

Si voleu un banquet clàssic, pensant sobretot en el plat a taula, però també hi voleu incorporar uns aperitius breus servits a taula o a peu dret, us proposem el Menú Líliums que modernitza el banquet clàssic amb un aperitiu breu i divertit amb Show cooking per a introduir-lo. L’equilibri perfecte entre la celebració clàssica i la festa informal.

Aperitiu

Les nostres tapetes i bogeries
Daus de síndria amb mozzarella de búffala i alfàbrega
Jardinera d’escalivada amb anxoves i ceba cruixent
Mos de salmó marinat amb melmelada de tomàquet i ceba cruixent
Broqueta de mozzarella al pesto amb tomàquet deshidratat

***

Twister de llagostí cruixent amb romesquet suau
Samoses de vedella al curry
Mini Burguers de Vedella
Croquetes casolanes

Show coocking

Fideuà a l’estil forEvents amb all i oli artesà

Menú

Entrant
Canalons de bolets amb beixamel de tòfona i galeta de gouda al pesto
o
Timbal de trinxat de col i patata amb botifarra negra i xipirons amb escuma de tinta de calamar

***

Principal
Braó de xai confitat i rostit amb parmentier d’hummus i pastis de patata i bolets
o
Romesquet de lluç amb cloïsses, musclos i llagostins

***
 
Postre
Pastís d’aniversari

***
Celler
Vi blanc D.O. Monsant
Vi negre D.O. Montsant
Cava Brut Nature

 ***

Cafè i licors

***

Menú infantil
Aperitiu
Macarrons a la Bolonyesa o Canalons casolans gratinats
Escalopa de pollastre  amb patates fregides
Gelats variats o pastis de comunió
Begudes i refrescs

Preus i condicions

Menú Líliums
Preu : 55,65 €
Menú Infantil
Preu: 30,80 €
Gin Show Tònic
280 € +  copes a 5,5 €

Condicions bàsiques
El total de comensals es confirmarà 72 hores abans de la celebració del grup i serà el mínim a facturar.
El banquet es confirmarà mitjançant paga i senyal, la resta serà abonada seguint els termes indicats al contracte de serveis.

El pressupost inclou:
Mobiliari i atrezzo necessaris per al desenvolupament de l’acte.
Utillatge de servei, coberteria, cristalleria i vaixella
Mantelleria blanca amb tovalló ( color )
Trasllat i recollida
Servei necessari pel desenvolupament del servei:
– Equip de cambrers i Maître
– Equip de cuina i Cheff
Equipament i utillatge de cuina necessari pel servei.
Neteja i desbrossament de cuina
El pressupost no inclou:
10 % d’iva.

ForEvents disposa de servei  d’event planner, que contempla el traveling, creació i seguiment del timming per a la creació del guió del dia, suport en el setting i en tot el relacionat amb el bon desenvolupament de l’acte. No inclou la producció dels productes que es puguin dissenyar específicament per a l’acte.