MENÚ GERANIS

També en la línia del banquet clàssic amb l’afegitó d’un i simpàtic aperitiu però més lleuger, sense el Show Cooking de fideuà o rissotto, us oferim el nostre Menú Geranis..

Aperitiu

Les nostres tapetes i bogeries
Daus de síndria amb mozzarella de búffala i alfàbrega.
Jardinera d’escalivada amb anxoves i ceba cruixent.
Mos de salmó marinat amb melmelada de tomàquet i ceba cruixent.
Twister de llagostí cruixent amb romesquet suau.
Mini-Burguer de vedella.
Croquetes casolanes.

Menú

Entrant
Carpaccio de pinya i fantasia d’amanida amb tres pernils i vinagreta de fruits secs
o
Niu cruixent amb llagostins marinats i  bouquet d’enciams amb
fruita de temporada, cirerols i vinagreta de favetes.

***

Principal
Farcell de confit d’ànec amb poma i pera confitades i salsa de fruits vermells.
o
Bacallà amb all i oli de mel, parmentier de pastanaga  i patates amb romaní.

***

Postre
Pastís d’aniversari

***

Celler
Aigües minerals
Vi blanc D.O. Monsant
Vi negre D.O. Montsant
Cava Brut Nature

Cafè

***

Menú infantil
Aperitiu
Macarrons a la Bolonyesa o Canalons casolans gratinats
Escalopa de pollastre  amb patates fregides
Gelats variats o pastís
Begudes i refrescs

Preus i condicions

Menú Geranis
Preu : 46,95 €
Menú Infantil
Preu: 30,80 €
Gin Show Tònic
280€ +  copes a 5,5 €

Condicions bàsiques
El total de comensals es confirmarà 72 hores abans de la celebració del grup i serà el mínim a facturar.
El banquet es confirmarà mitjançant paga i senyal, la resta serà abonada seguint els termes indicats al contracte de serveis.

El pressupost inclou:
Mobiliari i atrezzo necessaris per al desenvolupament de l’acte.
Utillatge de servei, coberteria, cristalleria i vaixella
Mantelleria blanca amb tovalló ( color )
Trasllat i recollida
Servei necessari pel desenvolupament del servei:
– Equip de cambrers i Maître
– Equip de cuina i Cheff
Equipament i utillatge de cuina necessari pel servei.
Neteja i desbrossament de cuina
El pressupost no inclou:
10 % d’iva.

ForEvents disposa de servei  d’event planner, que contempla el traveling, creació i seguiment del timming per a la creació del guió del dia, suport en el setting i en tot el relacionat amb el bon desenvolupament de l’acte. No inclou la producció dels productes que es puguin dissenyar específicament per a l’acte.