CALÇOTADA TEAM

ForEvents Calçotada Team / Reforçant vincles
La calçotada és una celebració d’arrel popular originària de Valls que coneixem abastament. L’organització d’una calçotada és un esdeveniment que necessita l’acció coordinada de l’equip i on la feina és la festa i el procés és el resultat.
Per a l’empresa, és un event idoni per a reforçar vincles en un equip o per millorar la interacció entre membres de diferents equips o empreses que vulguin millorar la seva relació, reforçant els vincles entre els treballadors i departaments de la pròpia empresa o entre els treballadors d’empreses relacionades: partners, clients o proveïdores.
L’organització i la celebració de la calçotada permeten que treballadors de departaments o empreses diferents col·laborin amb un objectiu comú en un entorn no laboral i que estableixin i reforcin vincles que de manera immediata seran beneficiosos en la seva relació laboral diària.
Tots els equips realitzaran la seva feina amb l’acompanyament del personal de ForEvents.
Durant l’activitat, els equips aniran canviant de components i alternant les seves tasques.
En una calçotada, la feina i la festa es van solapant i durant tot l’àpat es van executant els diferents processos i elaborant els productes de manera que no hi ha una separació nítida entre la feina i la celebració ni és possible una estricta especialització de les tasques.
Des del primer moment es va picant i fins al final es segueix feinejant i tots hauran de fer més d’una cosa i podran copsar i gaudir de la totalitat del procés i reproduir-lo quan vulguin a casa seva.

Durada: de 12h a 17h hores.
Nombre de participants: Mínim 40.

Descripció:

  • Xerrada d’introducció
  • La historia de la tradició.
  • Els components de la festa
    • L’aperitiu: les olives arbequines, fruits secs del Baix Camp i coces de recapte.
    • El porró.
    • Els vermuts, vins i caves de les diferents DO de Tarragona
    • El foc: llenya de flama i llenya de brasa.
    • El calçot de Valls.
    • El romesco: la salsa dels calçots.
    • Les carns de la brasa: porc, xai, pollastre i conill.
    • Fesols (mongetes), patates al caliu i carxofes.
    • L’all i oli. L’all de Belltall i els olis DO Siurana i DO Les Garrigues
    • El postre: Els cítrics del litoral tarragoní i rebosteria tradicional amb nata i crema pastissera
  • Establiment del timming de l’event i creació dels equips responsables de cada elaboració.
  • Realització de l’activitat
  • La sobretaula: entre l’avaluació de l’activitat, la migdiada i el foc de camp.

Serà en aquest moment quan els participants explicaran de manera distesa com han realitzat cadascuna de les seves feines i com han viscut la festa, què han après, què els ha sorprès, què els ha agradat i què els ha interessat.

En aquest punt poden participar opcionalment professionals de l’àmbit de RRHH.

Contacta amb forEvents

Vols més informació de les nostres activitats de Team Building?

Recordeu que la calçotada és una activitat de temporada, només de desembre a abril.