TEAM BUILDING

FOREVENTS RALLY RICES / CUINA, COHESIONA I COMPETEIX

RALLY RICES

Assenyalant prèviament l’objectiu i els criteris de valoració, a partir d’una sola recepta d’arròs, de l’exposició de les característiques de cadascun dels ingredients i de la seva elaboració i comptant amb uns recursos i un temps limitat, assenyalem una línia de sortida per a tots els equips envers l’excel·lència.

El treball de cada equip permetrà valorar aspectes com la coordinació, l’ordre i l’eficiència però també crearà el marc per valorar la creativitat, l’originalitat o el gust pel detall.

INTRODUCCIÓ

Durant l’hora i mitja de l’elaboració del plat, cada equip haurà de gestionar les tasques de cada membre, superar possibles entrebancs o errades i resoldre conflictes en la interpretació i execució de la recepta.

En finalitzar l’activitat, durant la sobretaula, s’assenyalaran els equips guanyadors en cadascuna de les categories que s’hauran establert abans de donar inici a l’activitat.

En aquest punt poden participar opcionalment professionals de l’àmbit de RRHH.

El disseny dels equips es concretarà amb l’empresa de manera prèvia a l’activitat per tal d’assolir els resultats que cerca l’empresa i alhora garantir l’èxit de les elaboracions.

Tots els equips disposaran dels mateixos productes i de les mateixes eines.

DESCRIPCIÓ

Durada de l’activitat: de 12h a 17h o de 18h a 23h
Equips: de 4 a 6 persones.

    • Esmorzar o berenar.
    • Xerrada d’introducció:
      • Els diferents tipus d’arrossos i les diferents possibles elaboracions.
      • L’arròs, extra, bomba, marisma, integral, basmati…
      • El sofregit o marca.
      • El caldo o brou.
      • Les diferents elaboracions: paella, arròs caldós, arròs fregit, rissotto, saltejat, amanida, sopa, amb llet…
      • Els ingredients principals: carn, peix, marisc, verdures i hortalisses.
      • L’emplatament i la presentació del plat.
      • Higiene i seguretat.
      • L’arròs que escollim per a l’elaboració d’avui.
      • La recepta i les seves possibles variables amb els ingredients de que disposem.
    • Creació dels equips de treball.
      • L’organització de l’equip: jerarquia, tasques i responsabilitats.
      • La gestió del temps.
      • La gestió de l’espai.
    • Elaboració dels arrossos.
    • Valoració dels plats.
    • Àpat/degustació amb els diferents arrossos.
    • Sobretaula: valoració de l’activitat i de la tasca dels equips.

CALÇOTADA TEAM / REFORÇANT VINCLES

LA CALÇOTADA

La calçotada és una celebració d’arrel popular originària de Valls que coneixem abastament. L’organització d’una calçotada és un esdeveniment que necessita l’acció coordinada de l’equip i on la feina és la festa i el procés és el resultat.

Per a l’empresa, és un event idoni per a reforçar vincles en un equip o per millorar la interacció entre membres de diferents equips o empreses que vulguin millorar la seva relació, reforçant els vincles entre els treballadors i departaments de la pròpia empresa o entre els treballadors d’empreses relacionades: partners, clients o proveïdores.

L’organització i la celebració de la calçotada permeten que treballadors de departaments o empreses diferents col·laborin amb un objectiu comú en un entorn no laboral i que estableixin i reforcin vincles que de manera immediata seran beneficiosos en la seva relació laboral diària.

INTRODUCCIÓ

Tots els equips realitzaran la seva feina amb l’acompanyament del personal de ForEvents.

Durant l’activitat, els equips aniran canviant de components i alternant les seves tasques.

En una calçotada, la feina i la festa es van solapant i durant tot l’àpat es van executant els diferents processos i elaborant els productes de manera que no hi ha una separació nítida entre la feina i la celebració ni és possible una estricta especialització de les tasques.

Des del primer moment es va picant i fins al final es segueix feinejant i tots hauran de fer més d’una cosa i podran copsar i gaudir de la totalitat del procés i reproduir-lo quan vulguin a casa seva.

DESCRIPCIÓ

Durada: de 12h a 17h hores.
Nombre de participants: Mínim 40.

  • Xerrada d’introducció
  • La historia de la tradició.
  • Els components de la festa
    • L’aperitiu: les olives arbequines, fruits secs del Baix Camp i coces de recapte.
    • El porró.
    • Els vermuts, vins i caves de les diferents DO de Tarragona
    • El foc: llenya de flama i llenya de brasa.
    • El calçot de Valls.
    • El romesco: la salsa dels calçots.
    • Les carns de la brasa: porc, xai, pollastre i conill.
    • Fesols (mongetes), patates al caliu i carxofes.
    • L’all i oli. L’all de Belltall i els olis DO Siurana i DO Les Garrigues
    • El postre: Els cítrics del litoral tarragoní i rebosteria tradicional amb nata i crema pastissera
  • Establiment del timming de l’event i creació dels equips responsables de cada elaboració.
  • Realització de l’activitat
  • La sobretaula: entre l’avaluació de l’activitat, la migdiada i el foc de camp.

Serà en aquest moment quan els participants explicaran de manera distesa com han realitzat cadascuna de les seves feines i com han viscut la festa, què han après, què els ha sorprès, què els ha agradat i què els ha interessat.

En aquest punt poden participar opcionalment professionals de l’àmbit de RRHH.

FOREVENTS CHOCOLATE FACTORY / CREA & SORPRÈN

HMMMMMM!!! XOCOLATA!

A quasi bé tothom li agrada la xocolata i a quasi tots ens convida a viatjar a un món fantàstic i sensual.

Amb l’experiència de Team Building de xocolata iniciem els participants ens les principals eines i tècniques de treball amb xocolata i els convidem a jugar i a explorar la seva creativitat i imaginació.

El tractament de la xocolata exigeix una acurada execució tècnica i alhora permet inventar i executar formes i imatges de manera sorprenent. Amb el nostre taller, els participants assoliran els coneixements tècnics necessaris per a concebre, dissenyar i executar el seu projecte creatiu en xocolata.

INTRODUCCIÓ

En aquesta activitat, després de conèixer les tècniques proposades, convidem els participants a encetar un procés de brain storming, escollir una proposta, dissenyar el seu projecte, planificar la seva elaboració i els reptem a transformar els seus dibuixos i idees en fantasies de xocolata.

En finalitzar les elaboracions s’assenyalaran els equips guanyadors en cadascuna de les categories que s’hauran establert abans d’iniciar l’activitat.

En aquest punt poden participar opcionalment professionals de l’àmbit de RRHH.

El disseny dels equips es concretarà amb l’empresa de manera prèvia a l’activitat per tal d’assolir els resultats que cerca l’empresa i alhora garantir l’èxit de les elaboracions.

Tots els equips disposaran dels mateixos productes i de les mateixes eines.

DESCRIPCIÓ

Durada de l’activitat: de 12h a 17h o de 18h a 23h
Equips: de 4 a 6 persones. 

Descripció

  • Esmorzar o berenar.
  • Xerrada d’introducció.
    • El cacau i la xocolata, breu introducció històrica.
    • Els diferents tipus i categories de xocolata.
    • Conceptes bàsics: les temperatures i l’atemperament.
    • Les tècniques amb xocolata que treballarem avui.
      • El pastís de xocolata: la xocolata a la massa i la xocolata de cobertura.
      • Sopa de xocolata blanca: xocolata amb glucosa
      • La trufa muntada i la màniga pastissera
      • El cruixent de xocolata: xocolata amb fruits secs, llavors i fruita confitada.
      • Dibuixar i modelar amb xocolata.
    • Concepció i disseny del projectes.
    • Realització dels projectes.
    • Presentació dels projectes.
    • Valoració dels projectes.

FOREVENTS TAPES / INTRODUCCIÓ A LA CUINA CREATIVA

TAPES I TAPES I TAPES I TAPES

És impossible abordar en una sola sessió les infinites possibilitats de l’univers de les tapes. Amb aquest taller us volem apropar a l’experiència de la tapa transformant productes i sabors quotidians amb elaboracions simples i presentacions sorprenents i acurades.

INTRODUCCIÓ

Amb Tapes Creatives proposem cinc elaboracions fàcils i originals per introduir els participants en el món de les tapes i la cuina creativa. La realització de les cinc propostes obliga a l’equip a gestionar l’espai de treball, l’ús de les eines, la manipulació dels ingredients, la successió de processos, l’organització de tasques i la coordinació entre tots els membres per dur les cinc propostes a bon port en el temps predeterminat i presentar-les de manera atractiva.

En finalitzar les elaboracions s’assenyalaran els equips guanyadors en cadascuna de les categories que s’hauran establert abans de donar inici a l’activitat i es comentaran i valoraran les incidències del taller.

En aquest punt poden participar opcionalment professionals de l’àmbit de RRHH.

El disseny dels equips es concretarà amb l’empresa de manera prèvia a l’activitat per tal d’assolir els resultats que cerca l’empresa i alhora garantir l’èxit de les elaboracions.

Tots els equips disposaran dels mateixos productes i de les mateixes eines.

DESCRIPCIÓ

Durada de l’activitat: de 12h a 17h o de 18h a 23h
Equips: de 4 a 6 persones.

Descripció

  • Esmorzar o berenar
  • Xerrada d’introducció
    • Què són les tapes.
    • La importància de les tapes en la cuina creativa.
    • Les cinc propostes de treball
      • PATATA BRAVA
      • CUP DE GUACAMOLE AMB TÀRTAR DE LLAGOSTINS I TOMÀQUET KUMAT
      • PIRULETA DE SOBRASSADA AMB FORMATGE EMMENTAL
      • CANALÓ DE SALMÓ FUMAT AMB FORMATGE CREMÓS I MANGO
      • MINI COCA AMB TÀRTAR D’HORTALISES I FRUITES
    • Creació dels equips
    • Establiment del timming de treball
    • Realització de l’activitat
    • Degustació de les propostes
    • Valoració de l’activitat

FOREVENTS COCKTAIL'S SESSION / * CULTURE CLUB

REMENAT O SACSEJAT?

En els darrers anys estem assistint a una lenta revalorització i popularització de la cocteleria que es venia considerant un consum elitista i exclusió. Primer van ser els mojitos i les caipirinhes i després els gin tònics premium els que han apropat la cocteleria a un sector cada vegada més ampli de públic.

En aquests moments ja són molts els que estan encuriosits per aquesta pràctica quasi alquímica, pel seu glamour i per la seva aposta per la qualitat i el consum responsable. Amb ForEvents Cocktail’s Session introduïm els participants en les principals línies de la cocteleria clàssica, en l’ús dels estris del cocteler, en l’elaboració dels còctels més populars i en la cocteleria com a espectacle.

El nostre taller de còctels exigeix als participants una execució acurada de receptes clàssiques i els convida a elaborar i competir amb les seves pròpies creacions. L’experiència es completa proposant als participants executar la posada en escena, la performance de l’elaboració i presentació en públic.

INTRODUCCIÓ

La ForEvents Cocktail’s Session s’articula amb un joc divertit i competitiu abans i després de l’elaboració dels còctels que converteix tot el taller en una gimcana per a adults dinàmica i trepidant.

En finalitzar les elaboracions s’assenyalaran els equips guanyadors en cadascuna de les categories que s’hauran establert abans de donar inici a l’activitat i es comentaran i valoraran les incidències del taller.

En aquest punt poden participar opcionalment professionals de l’àmbit de RRHH.

El disseny dels equips es concretarà amb l’empresa de manera prèvia a l’activitat per tal d’assolir els resultats que cerca l’empresa i alhora garantir l’èxit de les elaboracions.

Tots els equips disposaran dels mateixos productes i de les mateixes eines.

DESCRIPCIÓ

Descripció

  • Esmorzar o berenar
  • Xerrada d’introducció.
    • Què és un còctel?
    • Breu exposició de la història de la cocteleria.
    • Les principals elaboracions i els exemples que proposem avui.
      • AFTER BEACH: SEX ON THE BEACH I MAI TAI
      • REFRESCATS: MOJITO I CAIPIRINHA
      • MOL·LECULARS: MELMELADA COOLER I TARTINI
      • BATUTS: ORGASMO MÚLTIPLE I PINK LADY
      • FROZZEN: PIÑA COLADA I COCO LOCO.
    • Creació dels equips
    • Establiment de les regles del joc.
    • Realització de l’activitat
    • Degustació de les propostes
    • Valoració de l’activitat
Contacta amb forEvents

Vols més informació de les nostres activitats de Team Building?

Recordeu que la calçotada és una activitat de temporada, només de desembre a abril.