Gastro-events

Muntatge d’esdeveniments gastronòmics.
Idea, disseny, organització, logística i presentació d’events i fires gastronòmiques. Per a la promoció d’un producte, d’un territori, d’una marca turística, etc. I de qualsevol tipus d’esdeveniment empresarial, social o cultural, relacionat amb la gastronomia.

Mescla / Mostra de Gastronomia de les Terres de l’Ebre a Deltebre

Els dies 20, 21 i 22 de maig de 2016, forEvents va tenir l’honor de produir, dirigir i presentar la primera edició de Mescla a l’espai Ebre Terra de Deltebre. Una mostra que vol aplegar el més destacat de l’oferta gastronòmica i turística de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre.

La Cuina del Francolí

La Cuina del Francolí és una proposta de forEvents per a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà que compta amb el recolzament del Consell comarcal de la conca de Barberà i ConcActiva. El projecte vol recuperar l’ocell francolí com a base de la cuina de la comarca i posar en valor la gastronomia realitzada amb els productes agroalimentaris de la Conca de Barberà.
El projecte es va anunciar públicament el novembre de 2015 en el marc de Safrània, la mostra de productes gastronòmics de la Conca de Barberà, on es van presentar els resultats de les primeres jornades d’R+D del projecte.

Fira de Sant Martí de Montblanc

Des de la 1ª edició, l’Albert Roig ha estat el presentador i s’ha compromès activament en l’organització d’aquesta mostra gastronòmica de la Conca de Barberà que ha suposat un model innovador en el marc dels esdeveniments gastronòmics de la província.

Tast de Fet a l’alt Camp a la Plaça de l’Oli / Firagost 2016

Forevents va tenir l’honor de presentar aquest acte que ja forma part de la tradició gastronòmica del Firagost de Valls. Amb aquest petit testimoni audiovisual volem agrair a l’associació Fet a l’Alt Camp i a tots els assistents la seva confiança.