Gastro-events

Muntatge d’esdeveniments gastronòmics.
Idea, disseny, organització, logística i presentació d’events i fires gastronòmiques. Per a la promoció d’un producte, d’un territori, d’una marca turística, etc. I de qualsevol tipus d’esdeveniment empresarial, social o cultural, relacionat amb la gastronomia.

Mescla / Mostra de Gastronomia de les Terres de l’Ebre a Deltebre

Els dies 20, 21 i 22 de maig de 2016, forEvents va tenir l’honor de produir, dirigir i presentar la primera edició de Mescla a l’espai Ebre Terra de Deltebre. Una mostra que vol aplegar el més destacat de l’oferta gastronòmica i turística de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre.
Per les mateixes dates, l’any 2017, forEvents va tornar a participar a Mescla, en aquesta ocasió assumint la tasca de presentació de l’esdeveniment.

La Cuina del Francolí

La Cuina del Francolí és una proposta de forEvents per a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà que compta amb el recolzament del Consell comarcal de la conca de Barberà i ConcActiva. El projecte vol recuperar l’ocell francolí com a base de la cuina de la comarca i posar en valor la gastronomia realitzada amb els productes agroalimentaris de la Conca de Barberà.
El projecte es va anunciar públicament el novembre de 2015 en el marc de Safrània, la mostra de productes gastronòmics de la Conca de Barberà, on es van presentar els resultats de les primeres jornades d’R+D del projecte.

Fira de Sant Martí de Montblanc

Des de la primera fins la vuitena edició, l’Albert Roig va ser-ne el presentador i responsable i es va comprometre activament en l’organització d’aquesta mostra gastronòmica de la Conca de Barberà que ha suposat un model innovador en el marc dels esdeveniments gastronòmics de la província.

Tast de Fet a l’Alt Camp a la Plaça de l’Oli / Firagost 2016

Els anys 2015 i 2016 Forevents va tenir l’honor de presentar aquest acte que ja forma part de la tradició gastronòmica del Firagost de Valls. Amb aquest petit testimoni audiovisual volem agrair a l’associació Fet a l’Alt Camp i a tots els assistents la seva confiança.

43è Festival de Música de cambrils

L’estiu de de 2017 ForEvents va iniciar una col·laboració amb Concert Studio en el 43è Festival Internacional de Música de Cambrils i va crear i oferir una nova proposta gastronòmica de bocateria en el marc del festival.
En aquesta línia, ForEvents es proposa una tasca de renovació i posada en valor de l’oferta gastronòmica que s’ofereix en aquests events, provant d’anar més enllà dels entrepans clàssics, avorrits i poc atractius.

War Cakes

ForEvents vol explorar noves vies de posar en valor la vesant cultural i creativa de la gastronomia, en la seva accepció més àmplia. War Cakes és un projecte creat amb Jordi Martorell que va presentar-se en la segona BIENNAL D’ART CONTEMPORANI GASTRONÒMIC DE CAMBRILS, la tardor de 2016.
En aquest projecte vam experimentar amb les gelatines blanques, tan populars a l’Amèrica del Sud com poc conegudes a casa nostra. Utilitzant aquestes gelatines i impressions amb tinta alimentària, Jordi Martorell va traslladar els seus dibuixos damunt d’aquest suport comestible, creant una sèrie de pastissos inspirats en la crisi dels refugiats que en els darrers estius sembra de morts la mar mediterrània.