ESPAIS AMICS

A forEvents ens agrada dur-vos la nostra cuina allà on vulgueu i convertir qualsevol indret en l’espai ideal per a la vostra festa, celebració o banquet. Però si no teniu espai us podem proposar alguns dels nostres espais amics on podreu gaudir d’un indret extraordinari i perfectament preparat per al vostre event. Hi ha alguns espais on ens sentim com a casa, els tenim a prop, disposem de tots els serveis, són prou diferenciats entre ells… El Mas Bell, Castell Tallat, Mas Llagostera, la Masia Campau i el Mas de Les Gralles.

Us podem oferir molts més espais on hem treballat i que poden ser perfectes per a la vostra festa. La llista d’indrets és molt llarga i per oferir-vos-en una mostra n’hem seleccionat algunes imatges.
I, naturalment… on tu vulguis. Somies…?
Amb la màgia del càtering podem dur-vos la festa allà on vulgueu. Al lloc més insospitat, sorprenent i imprevisible: prop del mar o a la muntanya, al carrer, a la plaça, al terrat o al pati, al vaixell, a la bodega, a la fàbrica, al castell o al magatzem…; podem transformar qualsevol espai antic o modern, urbà o rural, humil o solemne, per a servir-vos la vostra festa o banquet.