ENTRANTS

Si voleu convertir la vostra festa en un banquet asseient els vostres convidats a taula, us proposem encetar l’àpat amb els nostres entrants freds o calents.

Entrants freds

Niu cruixent amb llagostins marinats, bouquet d’enciams, fruita de temporada,  cirerols i vinagreta de favetes.
Sopa freda de meló al cava amb menta fresca & encenalls de pernil.
Carpaccio de pinya i fantasia d’amanida amb tres pernils.
Gaspatxo de maduixots i síndria amb núvol cruixent.

Entrants calents

Coulant de foie, formatge i ànec, crema suau de formatges & bouquet d’escarola frisé.
Canelons de bolets amb tòfona i galeta de gouda al pesto.
Canelons de peix amb beixamel marinera.
Amanida tèbia de llamàntol amb oli de pinyons i els seus contrastos (Supl. 7,80 €).

Contacteu amb forEvents

Voleu més informació?

Segur que els nostres entrants seran un principi perfecte per a la taula del vostre banquet. En parlem?