EMPRESES

A forEvents disposem de productes i serveis per poder satisfer les necessitats gastronòmiques que pugui tenir la vostra empresa en el seu dia a dia o per a ocasions excepcionals, a les seves pròpies instal·lacions o als nostres espais amics i sempre amb una cura especial amb la vostra imatge corporativa.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per donar resposta als vostres esmorzars de feina, a la pausa per un dinar ràpid entre dues runions o formacions, al dinar de treball dels directius, a l’aperitiu per inaugurar unes instal·lacions o presentar un nou producte, al sopar d’empresa, a les activitats de team building o d’incentitius que tindran en la gastronomía un espai singular… En tots els casos posarem la nostra gastronomia i la nostra posada en escena al servei de les vostres necessitats.

Contacteu amb forEvents

Si necessiteu qualsevol servei o producte gastronòmic

Disposem d'àpats per al dia a dia i per a moments especials. Podem dissenyar-vos menús per a dinars o sopars de negocis i us proposem activitats de Team Building relacionades amb la cuina i la gastronomia. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i satisfarem qualsevol de les vostres necessitats.