EMPRESES

A forEvents hem concebut un ventall de productes i serveis per poder satisfer les necessitats gastronòmiques que pugui tenir una empresa en el seu dia a dia o per a ocasions excepcionals, a les seves pròpies instal·lacions o als nostres espais amics i sempre amb una cura especial amb la vostra imatge corporativa.

COFEE BREAK WORK

+ info

BÀSIC LUNCH WORK

+ info

AFTER WORK & AFTER CHIC

+ info

COCKTAIL BUSINESS

+ info

BANQUET BUSINESS

+ info

TEAM BUILDING

+ info

El nostre Coffe Break Work us apropa un desdejuni a primera hora o un breu refrigeri a mig matí per optimitzar les vostres reunions.

Amb la proposta Basic Lunch Work us oferim un dinar fred que substitueix la carmanyola amb una amanida divertida, tres entrepanets i un bol amb fruita variada, pelada i trossejada, tot elaborat al dia i servit amb material de rebuig.

After Work és un producte pensat per dur-vos els aperitius de ForEvents a casa però sense servei durant l’acte. Us portem un assortit de les nostres bogeries, un pessic dels córners i, si voleu, també una Fideuà a l’estil ForEvents. I us ho deixem tot parat a taula amb suports i coberts de rebuig. Còmode, fàcil, ràpid i, com sempre, deliciós. Us podem presentar també una variable si voleu la nostra gastronomia sense servei però amb la nostra presentació de gala. L’After Chic manté la proposta gastronòmica però la presenta amb vaixella, cristalleria, mantelleria i elements decoratius. Us deixem l’aperitiu parat en un entorn guarnit i venim l’endemà a recollir plats, copes, taules, mantelleria… Què us sembla?

Hem ideat dos menús amb servei per a dinars de negocis: el Cocktail Business i el Banquet Business que permeten convertir qualsevol dels vostres espais en una sala de banquet amb el plat a taula o a peu dret i gaudir d’una magnífica proposta gastronòmica inserida en l’entorn laboral.

La cuina també és un entorn ideal per a les activitats de Team Building i d’ncentius. L’elaboració de plats permet assolir i compartir coneixements en experiències que poden ser competitives o col·laboratives, treballant competències de planificació, organització, creativitat, resolució de conflictes, gestió del temps, etc.. Veieu les nostres propostes.

Contacteu amb forEvents

Si necessiteu qualsevol servei o producte gastronòmic

Disposem d'àpats per al dia a dia i per a moments especials. Podem dissenyar-vos menús per a dinars o sopars de negocis i us proposem activitats de Team Building relacionades amb la cuina i la gastronomia. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i satisfarem qualsevol de les vostres necessitats.

BASIC LUNCH