EMPRESES

A forEvents hem concebut una cartera de productes i serveis per poder satisfer totes les necessitats gastronòmiques que pugui tenir una empresa a les seves pròpies instal·lacions o als nostres espais amics. Us presentem els nostres menús After Work, us proposem formats de cocktail i banquet per a empresa i també us suggerim diferents activitats de Team Building.

AFTER WORK

Els menús After Work, sense servei i amb material de rebuig, permeten cobrir les necessitat d’un àpat de treball ordinari però també per a ocasions excepcionals. En els After Work podreu trobar solucions per als dies de cada dia i propostes per als dies de compromís.

AFTER WORK BÀSIC

+ info

AFTER WORK SNACK BAR

+ info

AFTER WORK MEDITERRANI

+ info

AFTER WORK CLÀSSIC

+ info

AFTER WORK PREMIUM

+ info

COFEE BREAK WORK

+ info

CELEBRACIONS AMB SERVEI

També per a les empreses, i a les seves pròpies instal·lacions, hem ideat dos menús amb servei per a celebracions: el Cocktail Business i el Banquet Business que permeten convertir qualsevol dels vostres espais en una sala de banquet o en una sala de festa amb el plat a taula o a peu dret i gaudir d’una magnífica proposta gastronòmica a casa.

BANQUET BUSINESS

+ info

COCKTAIL BUSINESS

+ info

FOREVENTS TEAM BUILDING

La cuina és un entorn ideal per a les a les activitats de Team Building adreçades a aconseguir motivar els treballadors o els equips de treball amb experiències d’oci que augmentin la confiança, el compromís i l’autoestima fora de l’àmbit laboral.
L’elaboració de plats, menús o banquets permet assolir i compartir coneixements en experiències que poden ser competitives o col·laboratives, treballant competències de planificació, organització, creativitat, resolució de conflictes, gestió del temps, etc..
A ForEvents tenim una àmplia experiència en l’organització d’events de Team Building i d’incentius gastronòmics i podem dissenyar activitats que permetin cohesionar grups de treball, augmentar la coneixença entre membres de diferents equips, departaments o empreses o, simplement, oferir als treballadors una activitat d’oci estimulant i enriquidora.
ForEvents disposa de diferents espais per desenvolupar les activitats gastronòmiques de Team Building en entorns naturals que afavoreixen la desconnexió de l’entorn laboral i aporten la calma necessària per a la consecució dels objectius de cada esdeveniment.

FOREVENTS CALÇOTADA TEAM / REFORÇANT VINCLES

+ info

FOREVENTS RALLY RICES / CUINA, COHESIONA I COMPETEIX

+ info

FOREVENTS CHOCOLATE FACTORY / CREA & SORPRÈN

+ info

FOREVENTS TAPES / INTRODUCCIÓ A LA CUINA CREATIVA

+ info

FOREVENTS COCKTAIL’S SESSION/ CULTURE CLUB

+ info
Contacteu amb forEvents

Si necessiteu qualsevol servei o producte gastronòmic

Disposem d'pats per al dia dia dia i per a moments especials. Podem dissen yar-vos menús per a celebracions i us proposem activitats de Team Buiding relacionats amb la cuina i la gastronomia. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i satisfarem qualsevol de les vostres necessitats.