COMUNIONS

A forEvents som uns enamorats de la festa, del banquet, de la cuina i de la gastronomia i volem posar la nostra passió al servei de la vostra comunió  per convertir-la en una experiència inoblidable en un dels nostres espais amics.
Si cerqueu fer de la vostra celebració una festa molt i molt especial us presentem dues propostes: un banquet asseguts a taula i un banquet concebut com un aperitiu a peu dret amb show cooking i buffet de postres. Si us agrada qualsevol de les opcions, poseu-vos en contacte amb nosaltres i dissenyarem una proposta única només per a vosaltres.

MENÚ ROSELLA

Banquet amb aperitius i plats a taula

+ info

MENÚ BEGÒNIA

Banquet en format d’aperitiu a peu dret

+ info

Els nostres espais

Podem convertir qualsevol espai en l’indret perfecte per la vostra festa i si voleu us proposem una relació dels espais amics on acostumen a treballar per fer realitat la festa de les nostres parelles. I encara us podem acompanyar a d’altres espais. Anem-hi?

+ info

Serveis addicionals

Amb les nostres propostes podeu gaudir dels nostres serveis d’Event planner i de decoració personalitzada. També us proposem els serveis de GinShow Tònic per cloure la vostra festa, el servei de Food Truk per fer la celebració encara més especial, cerimònia civil, ressopó, música, fotògraf…

+ info
Contactar

+ info

Volem convertir la vostra celebració en la festa especial que esteu cercant. Ens veiem i en parlem?