CATÀLEG GASTRONÒMIC

Benvinguts a l’univers gastronòmic de forEvents, on posem tota la professionalitat i passió al servei del vostre esdeveniment.
Siguin quines siguin les vostres necessitats o els vostres somnis, a forEvents us parem la taula.
Contacteu amb nosaltres i crearem junts la vostra proposta.

TAPES FREDES

Blinis de tàrtar de llagostí amb vinagreta de tomàquet.
Bombó de foie amb fruits secs.
Broqueta de mozzarela al pesto amb tomàquet deshidratat.
Canapè cruixent de bacallà amb olivada.
Ceviche d’orada amb microverdura.
Cigarreta vegetal amb mel de romaní.
Cràquer d’anguila fumada amb porro confitat i caviar d’oli d’oliva.
Cràquer de foie amb melmelada de taronja amarga i fruites vermelles.
Dau de salmó marinat amb cítrics.
Escuma de formatges amb crumble de nous garrapinyades.
Fals maki de salmó amb formatge cremós.
Fals ravioli de carpaccio de vedella amb parmesà, pipes, orenga i caviar d’oli d’oliva.
Jardinera de foie amb fruites vermelles i poma.
Jardinera d’escalivada amb anxoves i ceba cruixent.
Mini taten de poma amb foie i esferificació de rom.
Mossegada d’hummus amb cloïssses i pipeta de salsa espinalé.
Piruleta de gorgonzola amb pera i mel de romaní.
Piruleta de gouda al pesto amb encenalls de pernil.
Record infantesa, mossegada d’escopinya amb formatge i esferificació de gintònic.

CORNER GREEN

Cup de fesolets amb microverdura, tonyina i romesco.
Cup de quinoa amb pinya, alvocat i pipes de carbassa.
Cup d’amanida de pernil d’ànec amb favetes i cirerols.
Cup de pollastre cruixent amb salsa César.
Smothies de verdures amb crostonets especiats.
Fresch de meló al cava amb pols de pernil.
Fresch de pinya amb vodka.
Gaspatxo de síndria amb maduixes.

TAPES CALENTES

Broqueta de pollastre Yakitori.
Canaló de natxo amb pollastre, xipotle i guacamole.
Canapè de pasta fullada amb cua de bou i salsa de vermut.
Con de tàrtar de tomàquet kumato amb guacamole i llagostí.
Croqueta de calamar en la seva tinta.
Croqueta de carn d’olla.
Crustilant de foie i ceps.
Crustillant de pop a la gallega.
Cullera de trinxat amb pop a la gallega.
Els nostres ous estrellats.
Gamba kataifi.
Gamba thai amb pipet de soja.
La patata brava amb ou de guatlla i ceba cruixent.
Lingots de truita de patata.
Mossegada de xai amb canyella.
Piruleta d’anques de rana.
Piruleta de taronja i carbassa amb iogur al curry.
Samosa de vedella al curry.
Saquet de cloïsses a la marinera.
Twister de llagostí amb romesco.

FORMATGES

Cheddar amb cervesa negra.
Emmental.
Formatge de cabra curat.
Formatge d’ovella semi-curat.
Gouda al pesto vermell.
Granna padano.
Manxego semi.
Montagnolo.
Tete de moine en roses.

EMBOTITS

Botifarra blanca.
Botifarra negra.
Fuet.
Pernil ibèric centre.
Pernil ibèric pota.
Pernil pais.

CÓRNER INTERNACIONAL

Burrrito de pollastre i pernil.
Les nostres focaccies.
Mini burguer d’ànec i foie amb salsa tàrtara.
Mini burguer de formatge de cabra amb melmelada de pebrot.
Mini burguer de pollastre amb ceba.
Mini burguer de vedella amb emmental.
Mini hot dog.
Mini pizza de procciuto.
Mini pizza d’espinacs amb formatge de cabra.

CÓRNER BBQ

Broqueta de llonganissa marinada amb cirerol i xampinyó.
Broqueta de secret ibèric al curry amb poma.
Broqueta de vedella amb verdura al ximixurri.
Broqueta de xistorra amb poma confitada.
Daus de vedella.

CÓRNER MARINER / DELTA

Calamars a la romana.
Cloïsses a la marinera.
Daus de rap en tèmpura.
Musclos al vapor.
Ostres al natural amb esferificació de gintònic.
Romesquet de barca.
Xipirons a l’andalusa amb salsa marinera.

CORNER ORIENTAL

Edamame.
Makis.
Niguiris.
Uramakis.
Amb salsa de soja i wasabi.

CÓRNER MEDITERRANI

Fideuà a l’estil forevents amb musclos i allioli.
Rissotto de boletus i foie.
Rissotto d’espàrrecs de marge amb bolets, cirerols i parmesà.
Rissotto negre amb sípia, cloïsses i allioli.

ENTRANTS

Amanida amb niu cruixent de llagostins.
Canaló de bolets amb beixamenl de tòfona i galeta de gouda al pesto.
Canalons de llamàntol amb beixamel de marisc i galeta de parmesà.
Carpaccio cruixent de gambes amb oli de pinyons.
Copa de carpaccio de pinya amb pernil ibèric, favetes i cirerols.
Copa de salpicó de pop amb twister de llagostins.
Gaspatxo de maduixots i síndria amb vodka.
La mamadeta.
Sopa freda de meló amb menta i cava i pols de pernil.
Tàrtar de dos salmons amb soja i esferificació de Gintònic.

PRINCIPALS

Braó de xai confitat i rostit a l’aroma de romaní amb broqueta d’hortalisses.
Farcell d’ànec amb poma confitada i sauzette de fruites vermelles.
Llom de bacallà amb glacejat d’all tendres i mel & parmenter de pastanaga.
Melós de vedella confitada i rostida a l’aroma de canyella & pastis de patata i bolets.
Mil fulles de garrí farcit de verdures amb poma i salsa d’ull de llebre & pastís de patata.
Placa de xai cuita a baixa temperatura amb salsa de vermut i pastís de patata i emmental.
Poularda farcida de foie i peres amb salsa demi-glace i tian de bolets.
Romesquet de lluç amb llagostins, cloïsses i musclos.
Sarsuela de rap, llagostins, sípia, escamarlans i 1/2 llamàntol.
Suprema de salmó amb salsa d’estragó, llagostins i parmenter de patata.

PRE-POSTRES

Gelat de café amb esferificació de café al rom.
Mamadeta.
Sorbet de mandarina amb fruites fresques.

POSTRES INDIVIDUALS

Cheesse cake.
Dau golòs de Red Velved.
Esfera de sacher invertit.
Lingot de xocolata.
Mousse cítric.

PASTISSOS

Massini.
Naket Cake – Carrot.
Naket Cake – Red Velved amb fruites vermelles.
Naket Cake – Trufa i xocolata.
Sacher.