Slides-05-forevents-598
Slides-08-forevents-598
Slides-06-forevents-598
Slides-07-forevents-598


Una mostra de l'experiència forEvents

Estigues tranquil, explica’ns què vols i nosaltres ho farem possible.


Càtering

Disseny i organització de noces, esdeveniments de caràcter corporatiu per a empreses, presentacions de productes, fidelització de clients, festes empresarials, banquets, celebracions, etc.

Més informació

Consultoria

Assessorament tècnic i pràctic en les àrees productives i de servei de negocis d’hostaleria, que s’adapta a les característiques de cada client i del tipus de negoci.

Més informació

Formació

Tallers i cursos de cuina personalitzats, per a professionals, afeccionats, col·lectius, infants… Formació de protocol i menjador, cuina creativa, cocteleria, etc. També cursos especialitzats de gestió i administració en hostaleria.

Més informació

Gastro-events

Posem al servei d’empreses privades, entitats i institucions públiques, la nostra experiència per a la creació i implementació de productes i projectes gastronòmics.

Més informació

CÀTERING –  GESTIÓ D’EVENTS- CONSULTORIA- FORMAC IÓ

Les coses importants
es cuinen al voltant d’una taula

Una llarga trajectòria en el sector de l’hostaleria ens ha generat un gran volum de coneixement
que materialitzem en el disseny i l’organització de celebracions i gastro-esdeveniments especials i també en els temaris dels cursos i tallers, i en la confecció de les eines i els recursos necessaris per millorar el rendiment de la teva empresa.


Projectes forEvents


Els clients opinen:

 • Excel·lent empresa i el millor servei de càtering de la zona. Vàrem celebrar la inauguració de la nova seu de l’Ajuntament i va ser un èxit de convocatòria i de servei. Ens vàrem avançar als horaris previstos i forEvents va reaccionar molt ràpidament.

  Pere Mas Puig
  Tècnic de promoció econòmica
 • Vaig apostar per forEvents per organitzar el meu casament amb l’Adrià. L’Albert em va preguntar: quin somni tens? Com vols viure el dia del teu casament? Reconec que em va sorprendre i li vaig explicar com m’imaginava el dia més important de la meva vida. ForEvents va millorar el que m’havia imaginat. Gràcies per tot.

  Aina Roig
  Sobre el meu casament
 • L’Albert em va ajudar a despertar la meva empresa. Ell i l’Amadeu em van fer veure com calia actuar, em van ajudar a prendre decisions encertades i ara puc dir que estic orgullós del meu negoci. Seguim col·laborant.

  Lluís Gimbernau
  Restaurador